Jitvå Allservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Jitvå Allservice Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Jitvå Allservice Aktiebolag finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jitvå Allservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jitvå Allservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jitvå Allservice Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jitvå Allservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gunneröd 470, 442 75, Lycke men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-225872.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jitvå Allservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jitvå Allservice Aktiebolag har idag 556475-1310 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jitvå Allservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva maskin- och fastighetsservice inom byggnadsbranschen, båtreparationer, import av båtmotorer samt renovering och försäljning av dessa. Bolaget skall även bedriva friskvård i form av massage, kroppsbalansering, healing, försäljning av hälsoprodukter, föreläsningar och utbildning inom friskvårdsområdet. Mark- och gatubeläggning, plastförsäljning och äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Jitvå Allservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars-Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Julin, Lilian Viola som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hammarqvist, Ingrid Sigrid Maria som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .