Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gymnasieg. 2, 442 34, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-64280.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag har idag 556469-0252 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Tevell, Claes Göran -Tevell, Eva Cecilia är den som för stunden ansvarar för Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag

Bolaget skall förmedla, värdera, besikta fastigheter och bostadsrätter, förvalta fastigheter samt värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

I Kungälvs Fastighets- o. Värderingsbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tevell, Claes Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Tevell, Eva Cecilia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .