Tiami Vattenkemi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kemikalier, artiklar och service i samband med industriell vattenbehandling och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tiami Vattenkemi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Tiami Vattenkemi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1993-06-09 så skapades Tiami Vattenkemi Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tiami Vattenkemi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tiami Vattenkemi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556468-0956 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Tiami Vattenkemi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tiami Vattenkemi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-230995 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tiami Vattenkemi Aktiebolag är Andersson, Benny Åke Viktor som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levin, Alf Ingvar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Prahl, Lars Robert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Per Olov som är född 1952 och har titeln Revisor, Olofsson, Börje Olof Ingmar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Växjö Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.