Höga Trading Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Höga Trading Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Höga Trading Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Höga Trading Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Höga Trading Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-05-24. Men sedan 1993-01-01 så har Höga Trading Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till G. Björlandav. 136 B, 417 28, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Höga Trading Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-221870.

Kungälv arbetar för att verksamheter som Höga Trading Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Höga Trading Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva kontroll och besiktning av gasanläggningar, handel med gasarmaturer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Höga Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Höga Trading Aktiebolag och det är följande personer, van Roode, Inez Monica Lilian som är född 1947 och har titeln VD, van Roode, Inez Monica Lilian som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, van Roode, Johannes Petrus A B som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Källstedt, Stig Arnold som är född 1941 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Höga Trading Aktiebolag är 556467-5089.