BD Miljö Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva industrirengöring och reparation, tankrengöring, byggnads- städning, ställningsbygge och fastighetsunderhåll samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BD Miljö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är BD Miljö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1993-05-05 så skapades BD Miljö Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel BD Miljö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BD Miljö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556466-8381 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungälv.

Just nu är BD Miljö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med BD Miljö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-4484907 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom BD Miljö Aktiebolag är Dahllöf, Berit Vally Aryane som är född 1933 och har titeln VD, Dahllöf, Erik Hilmer som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahllöf, Berit Vally Aryane som är född 1933 och har titeln Suppleant, Frisk, Lars Magnus som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .