Paviljongen Reklam och Marknadsföring Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Paviljongen Reklam och Marknadsföring Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Paviljongen Reklam och Marknadsföring Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Paviljongen Reklam och Marknadsföring Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556458-8647.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-137013 alternativt besöka eller skicka post till Paviljongen Reklam och Marknadsföring Aktiebolag på följande adress Mjölnareg. 1, 411 05, Göteborg.

Paviljongen Reklam och Marknadsföring Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Paviljongen Reklam och Marknadsföring Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Wallin Uvberg, Anna Marita som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tjänste- och varuhandelsverksamhet inom reklam och marknadsföring, handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.