L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556458-4463 är organisationsnummer för bolaget L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag finns i.

L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-12-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-54186 eller genom brev på följande adress:
Skålldal 230, 442 96, Kode

Bolaget skall bedriva åkeri, entreprenad inom schaktning och vägunderhållning, handla med grus, sand, uthyrning av entreprenadmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L. GUSTAFSSONS ENTREPRENAD Aktiebolag och det är Gustafsson, Leif Morgan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Stina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Lars Ragnar som är född 1952 och har titeln Revisor,