Marstrandia Företags Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Marstrandia Företags Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Marstrandia Företags Aktiebolag finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Marstrandia Företags Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Marstrandia Företags Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Marstrandia Företags Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Marstrandia Företags Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rådhusg. 5, 440 30, Marstrand men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-60606.

Kungälv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Marstrandia Företags Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Marstrandia Företags Aktiebolag har idag 556456-2535 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Jitzmark, Karl Peter Axel -Jitzmark, Kenneth Hakon är den som för stunden ansvarar för Marstrandia Företags Aktiebolag

Bolaget skall driva handel av olika slag såsom matservicebutik, café, klädaffär, kioskverksamhet, turism, fastighetsmäkleri samt äga rätt äga fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Marstrandia Företags Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jitzmark, Kenneth Hakon som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Jitzmark, Karl Peter Axel som är född 1963 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .