Gillholms Marina Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Gillholms Marina Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Gillholms Marina Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gillholms Marina Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gillholms Marina Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-10-27. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där företaget finns i jobbar för att företag som Gillholms Marina Aktiebolag ska trivas.

Gillholms Marina Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kungälv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av fastigheter, varvsrörelse för nöjesbåtar, uthyrning av båtplatser i sjön och handel med nöjesbåtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gillholms Marina Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Gillholms Marina Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Gillholms Marina Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-220210.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gillholms Marina Aktiebolag är Gillholm, Kent Runo Josef som är född 1960 och har titeln VD, Gillholm, Kent Runo Josef som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gillholm, Ingela Carina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Henrik som är född 1975 och har titeln Revisor, Karlsson, Ted Hans Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, TK Revision AB som är född och har titeln RevisorTK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Gillholms Marina Aktiebolag har 556454-4673 som sitt organisationsnummer.