Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag är ett företag som finns i Kungälv. I Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nielsen, Henrik Alifas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Svensson, Kjell Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Söe-Pedersen, Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Arvidsson, Reine Billy som är född 1952 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Pålhed, Anders Gunnar som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag på telefon 0303-62600.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av industriella fästelement, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Arvid Nilsson Sverige Aktiebolag har 556451-5335 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.