Tungebostäder Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter Tungebostäder Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Tungebostäder Aktiebolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tungebostäder Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-25 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1992-03-04 så har Tungebostäder Aktiebolag varit registrerat. Idag är Tungebostäder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Tungebostäder Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tunge 164, 442 50, Ytterby. Vi ni istället prata med Tungebostäder Aktiebolag så kan ni göra det på 0303-94850.

Bolaget skall bedriva handel med fastighet, fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tungebo, Jan Torsten som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Irmeli Irma Lisa som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tungebo, Jannica Charlotte som är född 1969 och har titeln Suppleant, Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Revisor, Kungälvsrevisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Tungebo, Jan Torsten .

Tungebostäder Aktiebolag har 556443-7027 som sitt organisationsnummer.