Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag är ett företag som finns i Kungälv. I Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Kjell Jimmy som är född 1969 och har titeln VD, Berg, Kjell Jimmy som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundeflo, Per Allan Vilhelm som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Linda Susanne som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lundeflo, Ann Björnsdotter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bengt Peter som är född 1957 och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag på telefon 031-7285590.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, idka handel med fastigheter, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bert Bergqvist Bygg Aktiebolag har 556436-8024 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.