Munspelet Dental Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva dentalverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Munspelet Dental Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Munspelet Dental Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1991-11-08 så skapades Munspelet Dental Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Munspelet Dental Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Munspelet Dental Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-03

556436-0625 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Munspelet Dental Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Munspelet Dental Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-12780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Munspelet Dental Aktiebolag är Dewill, Bengt Håkan Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Dewill, Sophia Charlotte som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .