SÄTT Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter SÄTT Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar SÄTT Aktiebolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1991-03-04 så har SÄTT Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är SÄTT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med SÄTT Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Spinneriv. 2, 449 50, Alafors. Vi ni istället prata med SÄTT Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall driva tryckeriverksamhet samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jansson, Erik Christer som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggström Jansson, Hjördis M Karolin som är född 1939 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

SÄTT Aktiebolag har 556421-3816 som sitt organisationsnummer.