Nolby Rörläggeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra rörentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nolby Rörläggeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Nolby Rörläggeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1990-11-16 så skapades Nolby Rörläggeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nolby Rörläggeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nolby Rörläggeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556411-6787 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungälv.

Just nu är Nolby Rörläggeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nolby Rörläggeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-54171 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nolby Rörläggeri Aktiebolag är Andersson, Leif Åke som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gerd Barbro som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hemmings, Christel Ann som är född 1954 och har titeln Revisor, Christel Hemmings Revision AB som är född och har titeln Revisor, .