S.A.M. Steffansson Automotive Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter S.A.M. Steffansson Automotive Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar S.A.M. Steffansson Automotive Aktiebolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

S.A.M. Steffansson Automotive Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-11-09 så har S.A.M. Steffansson Automotive Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är S.A.M. Steffansson Automotive Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med S.A.M. Steffansson Automotive Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S. Hildedalsg. 3 A, 417 05, Göteborg. Vi ni istället prata med S.A.M. Steffansson Automotive Aktiebolag så kan ni göra det på 031-7082680.

Bolaget skall bedriva konstruktion, utveckling, tillverkning och försäljning av komponenter till bilindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Steffansson, Berndt-Inge som är född 1948 och har titeln VD, Steffansson, Berndt-Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Steffansson, Anders Jan Peter som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

S.A.M. Steffansson Automotive Aktiebolag har 556408-1767 som sitt organisationsnummer.