Torsby Ventilation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Torsby Ventilation Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Torsby Ventilation Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Torsby Ventilation Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Torsby Ventilation Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-09-18. Men sedan 1990-01-01 så har Torsby Ventilation Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Torsby 330, 442 73, Kärna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torsby Ventilation Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-221783.

Kungälv arbetar för att företag som Torsby Ventilation Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Torsby Ventilation Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet avseende byggnadsventilation.

Firmatecknare för Torsby Ventilation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torsby Ventilation Aktiebolag och det är följande personer, Gillholm, Karl Ove Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Behrendt, Monica Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sandström, Eva Marie Elisabeth som är född 1957 och har titeln Revisor, Eva Sandström Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Torsby Ventilation Aktiebolag är 556405-8484.