Kungälvs Marintjänst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kungälvs Marintjänst Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Kungälvs Marintjänst Aktiebolag finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kungälvs Marintjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kungälvs Marintjänst Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kungälvs Marintjänst Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kungälvs Marintjänst Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dannemarksg. 26, 442 52, Ytterby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8386514.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kungälvs Marintjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kungälvs Marintjänst Aktiebolag har idag 556391-4547 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kungälvs Marintjänst Aktiebolag

Bolaget skall utföra transporter samt reparation och service inom båtbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

I Kungälvs Marintjänst Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsaeus, Lars Gunnar som är född 1945 och har titeln VD, Forsaeus, Lars Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Anna Ulrika som är född 1966 och har titeln Suppleant, Strömberg, Lars Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Peter Strömbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .