GC Allservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

GC Allservice Aktiebolag är ett företag som finns i Kungälv. I GC Allservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Per-Olov Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ingegerd som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GC Allservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå GC Allservice Aktiebolag på telefon 0303-221369.

Bolaget skall utföra bygg- och svetsningaarbeten samt maskinreparationer jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är GC Allservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GC Allservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

GC Allservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och GC Allservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GC Allservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

GC Allservice Aktiebolag har 556387-6589 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.