Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag är ett företag som finns i Kungälv. I Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Bo Olof Hjalmar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Barbro Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag på telefon 0303-93005.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av traktionära och stationära batterier med tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Batteritjänst i Göteborg Aktiebolag har 556382-8630 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.