Y C Bok & Reklam Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Y C Bok & Reklam Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungälv. I Y C Bok & Reklam Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlgren, Anna Matilda som är född 1965 och har titeln VD, Ahlgren, Anna Matilda som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pershow, Wolf-Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlgren, Carl Johan Bertil som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pershow, Yvonne Linnea som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Adrian, Maria Helena Kristina som är född 1962 och har titeln RevisorAdrian & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Y C Bok & Reklam Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Y C Bok & Reklam Aktiebolag på telefon 0303-18035.

Bolaget skall bedriva bokhandels- och reklamverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Y C Bok & Reklam Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Y C Bok & Reklam Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Y C Bok & Reklam Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Y C Bok & Reklam Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Y C Bok & Reklam Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Y C Bok & Reklam Aktiebolag har 556376-6939 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.