Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning så kan ni göra det genom att skicka er post till Knaverstad-Ryr 510, 442 97, Kode men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Kungälv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning har idag 556373-6486 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning

Bolaget skall utföra schakt- och entreprenadarbeten inom byggnadsbranschen, uföra reparationer av motorfordon, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget E. Olsson Maskingrävning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Sten Erling som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelström, Ulf Ingvar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Edman, Johan Anders Frederik som är född 1974 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .