Mats Bernerman Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, förvaltning av lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mats Bernerman Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Mats Bernerman Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1989-07-31 så skapades Mats Bernerman Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Mats Bernerman Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mats Bernerman Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556364-1850 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungälv.

Just nu är Mats Bernerman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mats Bernerman Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3120215 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mats Bernerman Aktiebolag är Bernerman, Rose-Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernerman, Linnea Hanna som är född 1978 och har titeln Suppleant, Hemmings, Christel Ann som är född 1954 och har titeln Revisor, Christel Hemmings Revision AB som är född och har titeln Revisor, .