IMEO Ortopedi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

IMEO Ortopedi Aktiebolag är ett företag som finns i Kungälv. I IMEO Ortopedi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skoglund, Lars Hugo som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per-Arne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IMEO Ortopedi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå IMEO Ortopedi Aktiebolag på telefon 0303-246250.

Bolaget skall bedriva ortopedteknisk verksamhet och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är IMEO Ortopedi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

IMEO Ortopedi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

IMEO Ortopedi Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och IMEO Ortopedi Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IMEO Ortopedi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

IMEO Ortopedi Aktiebolag har 556358-9414 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.