TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-02-08. Men sedan 1989-01-01 så har TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Västra g. 67 A, 442 31, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-15221.

Kungälv arbetar för att bolag som TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med rengörings- och sportartiklar samt utbildning av återförsäljare, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag och det är följande personer, Svahn, Lars-Erik Tommy som är född 1946 och har titeln VD, Svahn, Lars-Erik Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahn, Kerstin Marit Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TKS Produkter i Kungälv Aktiebolag är 556350-5519.