Hans Elmekano Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556348-6199 är organisationsnummer för företaget Hans Elmekano Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Elmekano Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Hans Elmekano Aktiebolag finns i.

Hans Elmekano Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-03-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Elmekano Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hans Elmekano Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hans Elmekano Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hans Elmekano Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-220800 eller genom brev på följande adress:
Hildedalsg. 40, 417 05, Göteborg

Bolaget skall bedriva tillverkning och utföra reparation av svagströmskomponenter samt driva handel med biltillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Elmekano Aktiebolag och det är Bosch, Andreas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bosch, Heidemarie Monika som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Okdahl, Berne Gilbert som är född 1941 och har titeln Revisor, Okdahl Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,