Tunge Invest och Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tunge Invest och Konsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungälv. I Tunge Invest och Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenberg, Ragnar Herman som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Kristina Margaretha som är född 1947 och har titeln Suppleant, Vall, Peter Lennart som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tunge Invest och Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tunge Invest och Konsult Aktiebolag på telefon 073-6338696.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt bedriva konsultverksamhet inom juridik-, ekonomi- och finansområdet ävensom bedriva utställnings- och försäljningsverksamhet avseende konstverk inom och utom landet. Bolaget skall vidare bedriva handel med varor inom friskvårds-, näring hälsokost-, hemelektronik- och klädesbranschen. Bolaget skall ej bedriva sådan verksamhet som avses lagen om kreditaktiebolag eller lagen om bankrörelse.

Idag är Tunge Invest och Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tunge Invest och Konsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tunge Invest och Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tunge Invest och Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tunge Invest och Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tunge Invest och Konsult Aktiebolag har 556346-9757 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.