OptiMore Mikael Mattsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns OptiMore Mikael Mattsson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. OptiMore Mikael Mattsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

OptiMore Mikael Mattsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556344-3240.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0303-15205 alternativt besöka eller skicka post till OptiMore Mikael Mattsson Aktiebolag på följande adress Mariebergsliden 7, 442 31, Kungälv.

OptiMore Mikael Mattsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I OptiMore Mikael Mattsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ekstein, Mona Catharina som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utvecklingsarbete och pedagogisk verksamhet såsom ledar-, team-, organisations-, prestations- och relations- utveckling, seglarutbildning, dataprogramutveckling riktat mot företag, föreningar, institutioner, organisationer och enskilda, bedriva friskvårdsverksamhet och medicinsk hälsovård, bedriva handel, forskning och produktutveckling inom motsvarande områden samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva handel med värdepapper.