Aktiebolaget Kungälvs Ventilation

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Kungälvs Ventilation är en verksamhet som finns i Kungälv. I Aktiebolaget Kungälvs Ventilation finns det lite olika personer som är förknippade och det är Josefsson, Jan Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Gunilla Iréne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Blohmé, Anders Gunnar som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Kungälvs Ventilation så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Kungälvs Ventilation på telefon 0303-12212.

Bolaget skall bedriva tillverkning- installation och service av ventilationsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Kungälvs Ventilation av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Kungälvs Ventilation är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Kungälvs Ventilation innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Kungälvs Ventilation är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Kungälvs Ventilation så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Kungälvs Ventilation har 556343-7283 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.