Kungälvs Revisionsbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter Kungälvs Revisionsbyrå Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Kungälvs Revisionsbyrå Aktiebolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kungälvs Revisionsbyrå Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-10-26 så har Kungälvs Revisionsbyrå Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kungälvs Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Kungälvs Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Solbräckeg. 3, 442 45, Kungälv. Vi ni istället prata med Kungälvs Revisionsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på 0303-93630.

Bolaget skall bedriva revision, redovisning, konsultationer inom redovisnings- och skatteområdet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Suppleant, Helgesson, Benny Agne Tomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Refima Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kungälvs Revisionsbyrå Aktiebolag har 556338-3768 som sitt organisationsnummer.