Kungälvs Mekaniska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kungälvs Mekaniska Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Kungälvs Mekaniska Aktiebolag finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kungälvs Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kungälvs Mekaniska Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kungälvs Mekaniska Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kungälvs Mekaniska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Byggmästareg. 6, 442 34, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-10540.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kungälvs Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kungälvs Mekaniska Aktiebolag har idag 556320-4634 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Kungälvs Mekaniska Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk tillverkning ävensom därmed förenlig versamhet.

I Kungälvs Mekaniska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Jan Ingvar som är född 1963 och har titeln VD, Gustafsson, Jan Ingvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Stig Åke Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mauritzon, Bengt Ingemar som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sörvik, Ulf Birger som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.