Väst-Nilssons Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva bygg- och snickeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Väst-Nilssons Bygg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Väst-Nilssons Bygg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1988-03-16 så skapades Väst-Nilssons Bygg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Väst-Nilssons Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Väst-Nilssons Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556319-1799 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Väst-Nilssons Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Väst-Nilssons Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-50885 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Väst-Nilssons Bygg Aktiebolag är Nilsson, Hans Bertil som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Elsa-Lotte som är född 1967 och har titeln Suppleant, Strömberg, Lars Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Peter Strömbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .