Aktiebolaget Kongahälla Bilcity

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Kongahälla Bilcity. Det finns flera företag som liknar Aktiebolaget Kongahälla Bilcity i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aktiebolaget Kongahälla Bilcity är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1987-11-23 så har Aktiebolaget Kongahälla Bilcity varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Kongahälla Bilcity Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Kongahälla Bilcity så kan man gör det genom att posta ett brev till Filareg. 7, 442 34, Kungälv. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Kongahälla Bilcity så kan ni göra det på 0303-208600.

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade bilar, försäljning av reservdelar, biltillbehör, husvagnar och släpvagnar samt utföra bilreparationer. Bedriva uthyrning av bilar, maskiner och inventarier samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kristensson, Kjell Torbjörn som är född 1959 och har titeln VD, Larsson, Berit Gittan Marina som är född 1962 och har titeln Vice VD, Kristensson, Kjell Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Berit Gittan Marina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Eva Lise-Lotte som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Bengt Anders Ingemar som är född 1953 och har titeln Revisordu Hane, Martin Gustaf som är född 1977 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kristensson, Kjell Torbjörn -Larsson, Berit Gittan Marina .

Aktiebolaget Kongahälla Bilcity har 556313-0854 som sitt organisationsnummer.