N&M Andersson Entreprenad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns N&M Andersson Entreprenad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. N&M Andersson Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

N&M Andersson Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556309-9703.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0303-225462 alternativt besöka eller skicka post till N&M Andersson Entreprenad Aktiebolag på följande adress Nordön 120, 442 75, Lycke.

N&M Andersson Entreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I N&M Andersson Entreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Lars Gunnar Ingemar som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kyrkogårdsförvaltning och fastighetsförvaltning ävensom trädgårdsanläggnings- och byggnadsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.