Nils Malmgren Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Nils Malmgren Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Nils Malmgren Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nils Malmgren Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nils Malmgren Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-27. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nils Malmgren Aktiebolag ska trivas.

Nils Malmgren Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka tillverkning, bearbetning och försäljning av plaster och färger samt därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nils Malmgren Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Nils Malmgren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Nils Malmgren Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-93610.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Malmgren, Lars Albert -Malmgren, Nils Gunnar.

De som är på något sätt har med Nils Malmgren Aktiebolag är Lewerth, Lars Anders som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höjer, Nina Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Britta Ann-Marie som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Lars Albert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Nils Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gellerstedt, Bengt-Åke Gustaf som är född 1948 och har titeln RevisorKarlsson, Rune Sven-Inge som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Nils Malmgren Aktiebolag har 556309-8119 som sitt organisationsnummer.