KOFO Kemisystem Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

KOFO Kemisystem Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som KOFO Kemisystem Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KOFO Kemisystem Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-10-22.

KOFO Kemisystem Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-10-30. Men sedan 2001-10-22 så har KOFO Kemisystem Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kvarndalsv. 2, 442 95, Hålta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KOFO Kemisystem Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-227798.

Kungälv arbetar för att verksamheter som KOFO Kemisystem Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KOFO Kemisystem Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kemikalier och andra produkter till industrin och därtill hörande konsultverksamhet samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KOFO Kemisystem Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KOFO Kemisystem Aktiebolag och det är följande personer, Lundin, Erling Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalvall Lundin, Kerstin Ingrid M som är född 1944 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KOFO Kemisystem Aktiebolag är 556309-6782.