Streaplers Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Streaplers Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Streaplers Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Streaplers Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556299-0704.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0303-447852 alternativt besöka eller skicka post till Streaplers Aktiebolag på följande adress Lahälla 390, 442 98, Kode.

Streaplers Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Streaplers Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Larsson, Ingvor Anita som är född 1946 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva orkesterverksamhet samt produktion av musikskivor och kasetter samt handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksmahet.