Modular Packaging Systems i Kungälv AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning, installation, inköp och försäljning av förpackningsmaskiner samt försäljning av reservdelar till förpackningsindustrin samt därmed förenlig verksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom såsom fastigheter, värdepapper, bolagsandelar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Modular Packaging Systems i Kungälv AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Modular Packaging Systems i Kungälv AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1987-01-19 så skapades Modular Packaging Systems i Kungälv AB och verksamheten är har F-skattsedel Modular Packaging Systems i Kungälv AB har haft det sedan 1994-01-01.

Modular Packaging Systems i Kungälv AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-12-10

556282-2816 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungälv.

Just nu är Modular Packaging Systems i Kungälv AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Modular Packaging Systems i Kungälv AB så går det att nå dem via telefon på 031-141480 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Modular Packaging Systems i Kungälv AB är Gustafsson, Olof Erland som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmer, Johan Niklas Ingemar som är född 1984 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Lars Ragnar som är född 1952 och har titeln Revisor, .