Kungälvs Båtcharter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kungälvs Båtcharter Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungälv. I Kungälvs Båtcharter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Sven-Olof Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Carl-Olof Frederick som är född 1979 och har titeln Suppleant, Leman, Mabel Elise som är född 1944 och har titeln Revisor, M Leman Bokföring o Revisions Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kungälvs Båtcharter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kungälvs Båtcharter Aktiebolag på telefon 0303-15757.

Bolaget skall bedriva handel, service, charter och uthyrning av båtar samt idka yrkesmässig sjöfart.

Idag är Kungälvs Båtcharter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kungälvs Båtcharter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kungälvs Båtcharter Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Kungälvs Båtcharter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kungälvs Båtcharter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kungälvs Båtcharter Aktiebolag har 556281-2213 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.