Trevco Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Trevco Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Trevco Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Trevco Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Trevco Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-06-06. Men sedan 1994-01-01 så har Trevco Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bultg. 9 C, 442 40, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trevco Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-246060.

Kungälv arbetar för att verksamheter som Trevco Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trevco Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av material och tillbehör inom byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trevco Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lager, Sten Erik Algot i förening med en av -Falk, Leif Åke -Lager, Erik Johannes -Magnusson, Conny Vincent Firman tecknas av -Lager, Erik Johannes i förening med en av -Falk, Leif Åke -Lager, Sten Erik Algot -Magnusson, Conny Vincent Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trevco Aktiebolag och det är följande personer, Falk, Leif Åke som är född 1949 och har titeln VD, Magnusson, Conny Vincent som är född 1948 och har titeln Vice VD, Falk, Leif Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Conny Vincent som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lager, Sten Erik Algot som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lager, Erik Johannes som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot.Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, Rahm, Karin Agnes Camilla som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Trevco Aktiebolag är 556276-8720.