Gröna Trading Company AB

Västra Götalands län

Information

Gröna Trading Company AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Gröna Trading Company AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gröna Trading Company AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gröna Trading Company AB har haft sedan 1994-01-01. Gröna Trading Company AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gröna Trading Company AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ormo 150, 442 94, Ytterby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-91829.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gröna Trading Company AB Privat, ej börsnoterat.

Gröna Trading Company AB har idag 556271-6521 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Leandersson, Hans Lennart är den som för stunden ansvarar för Gröna Trading Company AB

Bolaget skall företrädesvis inom olje- och kemikaliebranschen bedriva handel med rå- och stapelvaror samt därmed förenlig verksamhet.

I Gröna Trading Company AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Leandersson, Hans Lennart som är född 1935 och har titeln VD, Leandersson, Hans Lennart som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, von Flotow, Max som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Leandersson, Hans Martin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nankler, Ulf Jerker som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.