Carlgrens Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Carlgrens Transport Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Carlgrens Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Carlgrens Transport Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-02-22 och har organisationsnummer 556261-8719.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-298488 alternativt besöka eller skicka post till Carlgrens Transport Aktiebolag på följande adress N. Flundreg. 19, 426 58, Västra Frölunda.

Carlgrens Transport Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-22.

I Carlgrens Transport Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Carlgren, Ingrid Aina Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva nationella och internatonella transporter. Bolaget skall även förvalta fast egendom, fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.