Hammarbergs Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hammarbergs Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Hammarbergs Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hammarbergs Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hammarbergs Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-04-25. Men sedan 1985-01-01 så har Hammarbergs Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lärkg. 11, 442 31, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hammarbergs Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-13189.

Kungälv arbetar för att företag som Hammarbergs Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hammarbergs Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva åkeriverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hammarbergs Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hammarberg, Birgitta Mariette -Hammarberg, Matts Tildor.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hammarbergs Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Hammarberg, Matts Tildor som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarberg, Birgitta Mariette som är född 1944 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hammarbergs Åkeri Aktiebolag är 556259-2427.