Security Products Per Carlsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter Security Products Per Carlsson Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Security Products Per Carlsson Aktiebolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Security Products Per Carlsson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1985-04-24 så har Security Products Per Carlsson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Security Products Per Carlsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Security Products Per Carlsson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kareby Kyrkv. 340, 442 93, Kareby. Vi ni istället prata med Security Products Per Carlsson Aktiebolag så kan ni göra det på 0303-222340.

Bolaget skall bedriva handel med larm och säkerhetsprodukter för privat och offentlig miljö, jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Carlsson, Per Herman Sten som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ann-Christin som är född 1959 och har titeln Suppleant, Simonsson, Kjell Adler som är född 1944 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Security Products Per Carlsson Aktiebolag har 556255-6208 som sitt organisationsnummer.