Bengt Fallströms Maskinservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bengt Fallströms Maskinservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Bengt Fallströms Maskinservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bengt Fallströms Maskinservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556253-9063.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0303-727095 alternativt besöka eller skicka post till Bengt Fallströms Maskinservice Aktiebolag på följande adress Signalg. 9, 442 40, Kungälv.

Bengt Fallströms Maskinservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bengt Fallströms Maskinservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Fallström, Rut Gunilla som är född 1947 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva inköp, produktion och försäljnigav reservdelar inom fordon och vägmaskinbranchen ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare bedriva konsulttjänster inom fordon och verkstadsindustri.