Arne Karlsson Presentreklam Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Arne Karlsson Presentreklam Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Arne Karlsson Presentreklam Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Arne Karlsson Presentreklam Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556251-8182.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0303-94030 alternativt besöka eller skicka post till Arne Karlsson Presentreklam Aktiebolag på följande adress Hollandsg. 5, 442 50, Ytterby.

Arne Karlsson Presentreklam Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Arne Karlsson Presentreklam Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Ernst Arne som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med presentartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.