Metodsvets Filter i Kungälv AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Metodsvets Filter i Kungälv AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Metodsvets Filter i Kungälv AB är ett av dem. Statusen för Metodsvets Filter i Kungälv AB är att Bolaget är aktivt.

Metodsvets Filter i Kungälv AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-07-17. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där företaget finns i jobbar för att företag som Metodsvets Filter i Kungälv AB ska trivas.

Metodsvets Filter i Kungälv AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Kungälv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet, tillverkning och försäljning inom miljövård, rening av vätskor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Metodsvets Filter i Kungälv AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Metodsvets Filter i Kungälv AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Metodsvets Filter i Kungälv AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-208700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Metodsvets Filter i Kungälv AB är Reinli, Björn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cikota, Boro som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Dragutinovic, Svetozar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Glenn Tony som är född 1969 och har titeln Revisor, TK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Metodsvets Filter i Kungälv AB har 556247-6811 som sitt organisationsnummer.