Gecea Projektering Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska projektera mark samt marknadsutveckling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gecea Projektering Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Gecea Projektering Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1984-03-12 så skapades Gecea Projektering Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Gecea Projektering Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gecea Projektering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556241-5736 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungälv.

Just nu är Gecea Projektering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Gecea Projektering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-7792910 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gecea Projektering Aktiebolag är Fredriksson, Göran Malte som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Jonas Malte som är född 1972 och har titeln Suppleant, Holm, Hans Ivar som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .