JANEX Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter JANEX Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar JANEX Aktiebolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

JANEX Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-10-16 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1983-05-02 så har JANEX Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är JANEX Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med JANEX Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Arkivg. 7, 411 34, Göteborg. Vi ni istället prata med JANEX Aktiebolag så kan ni göra det på 031-187500.

Bolaget skall bedriva import- och grossistförsäljning av fritidskläder, förvärva egna fastigheter sam förvaltning av fastigheter, konsultationsverksamhet inom ekonomi och administration, inredning- och designverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bankel, Jan Gustaf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Stig Harald som är född 1937 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

JANEX Aktiebolag har 556228-8208 som sitt organisationsnummer.