Kalles Bilelektriska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556225-6759 är organisationsnummer för bolaget Kalles Bilelektriska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kalles Bilelektriska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Kalles Bilelektriska Aktiebolag finns i.

Kalles Bilelektriska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-02-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kalles Bilelektriska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Kalles Bilelektriska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kalles Bilelektriska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kalles Bilelektriska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-19390 eller genom brev på följande adress:
Teknikerg. 8, 442 34, Kungälv

Bolaget skall bedriva bilelektriska reparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kalles Bilelektriska Aktiebolag och det är Wall, Karl Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Karl Olof Valdemar som är född 1933 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor,